14-годишно момче e починало след консумация на енергийна напитка, за която

...
14-годишно момче e починало след консумация на енергийна напитка, за която
Коментари Харесай

Тийнейджър почина след коктейл от енергийна напитка и розов кокаин

14-годишно момче e умряло след консумация на енергийна напитка, за която се твърди, че  е била примесена с два грама „ розов кокаин “ – примес от кетамин, екстази и кокаин.

Трагедията се е случила в Хетафе, Централна Испания, оповестява испанският частен ефирен канал TELE5. Момчето е открито окървавено на стълбите на метростанция.

Тийнейджърът е получил сърдечно-респираторен арест и е колабирал. Той е бил на ваучър с двама другари, които признали, че са му дали напитка с „ розов кокаин “.

„ Работехме и внезапно видяхме навалица от хора. Когато погледнахме на открито, видяхме, че момчето очевидно беше изгубило схващане, падна, удари се на земята и оттова нататък не съумяха да го съживят. Викаха кола за спешна помощ, полиция, не можаха да го съживят “, споделя свидетел, представен от БТВ.

По думите му момчето е било със свои другари, като някои са избягали в метрото, а други са останали с него.

Според уеб страницата BNN младежът е бил в компанията на двама другари, когато са се срещнали с друга група младежи. Твърди се, че тази група скрито е добавила два грама „ розов кокаин “ към напитката на момчето.

Съобщава се още, че групата, виновна за действието, се е похвалила си в обществените медии, само че е изтрила видеото, когато обстановката е станала сериозна.

„ Розовият кокаин “ е мощен стимулант и съставлява примес от кетамин, екстази и кофеин. Този синтетичен опиат е известен измежду празненства на богатите хора и като се изключи че покачва настроението, може да провокира халюцинации. Веществото се намира мъчно и е необичайно по какъв начин малолетни са се добрали до него.

Родителите на момчето са подали тъжба в Националната полиция, която проверява дали то непринудено е взело опиата или той е бил комплициран в питието му.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР